DOK JE PREDSEDNIK SA MNOM, JA SE NE BOJIM: Milan, koga su juče brutalno napali Albanci, poslao snažnu poruku Vučiću

Novosti onlajn

17. 01. 2022. u 21:38

MLADIĆ Milan Kovačević iz Srbice koga je juče brutalno napao lokalni Albanac i udario ga u glavu u naselju Rudnik, poslao je danas snažnu poruku predsedniku Aleksandru Vučiću i pokazao ko mu daje snagu da izdrži na Kosovu i Metohiji.

ДОК ЈЕ ПРЕДСЕДНИК СА МНОМ, ЈА СЕ НЕ БОЈИМ: Милан, кога су јуче брутално напали Албанци, послао снажну поруку Вучићу

Foto: Novosti

On je preko Kancelarije za Kosovo i Metohiju imao samo jednu poruku za predsednika Vučića:

- Dok je predsednik sa mnom, ja se ne bojim, samo puške se bojim - napisao je Milan službeniku Kancelarije s molbom da poruku prenese predsedniku, poslavši i sliku na kojoj se vidi da u svojoj kući na centralnom mestu drži Vučićevu fotografiju. 

Milan očigledno nije zaboravio dobročinstvo i pomoć koju je dobio od predsednika Vučića. Zahvaljujući Vučiću, Milan je dobio krave i mehanizaciju od kojih i dan danas živi i izdržava se.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!