OGLASIO SE MATEJEV DRUG S KOJIM JE BIO U BEOGRADU: "Istinu znaju oni koji nas poznaju"

Novosti online

09. 01. 2022. u 21:39

M. B., jedan od šestorice drugova Mateja Periša (27), sa kojim je bio u Beogradu, a potom nestao, objasnio je zbog čega se prijatelji sa kojima je Splićanin bio u izlasku pre nego što mu se gubi trag, ne govore za medije.

ОГЛАСИО СЕ МАТЕЈЕВ ДРУГ С КОЈИМ ЈЕ БИО У БЕОГРАДУ: Истину знају они који нас познају

Foto: M. Anđela i Nestali.hr

- Najbitnije je da istinu znaju oni koji nas poznaju i oni koji treba da znaju kako bismo sačuvali svoju privatnost i mir, a s ciljem da i dalje budemo maksimalna podrška Matejevoj porodici i svim istražnim organima koji učestvuju u njegovom pronalasku. Internet je pun laži i neistine. Gospodin Nenad Periš govori u ime svih nas - rekao je M. B. za "Kurir" i zahvalio se na razumevanju.

Inače, na društvenim mrežama je sve više komentara na račun Matejevih prijatelja iz Splita, sa kojima je bio u Beogradu. Mnogi se pitaju zbog čega oni lično ne učestvuju u potrazi, kao i zbog čega se ne oglase i ne stave tačku na sve spekulacije o tome šta se dešavalo u klubu pre nestanka Periša.

Da podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra tokom izlaska u klub Gotik. Drugovi su nestanak prijavili 31. decembra u popodnevnim časovima.

BONUS VIDEO: SPLIĆANIN BORAVIO U NAPUŠTENOJ KUĆI: Pogledajte gde je Mateja svratio pre nego što mu se gubi trag

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

SPREMA SE NEVREME: Pljuskovi sa grmljavinom u ovim delovima Srbije