MLADEN MIJATOVIĆ SE UKLJUČIO U PROGRAM: Objavio najnovije informacije o nestanku Mateja Periša

Novosti online

05. 01. 2022. u 19:29

MATEJ Periš, Splićanin koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, i dalje je glavna tema u svim regionalnim medijima.

МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ СЕ УКЉУЧИО У ПРОГРАМ: Објавио најновије информације о нестанку Матеја Периша

Foto: Printscreen/Pink/Instagram/matejperis

Šesti dan zaredom traje intenzivna potraga za nestalim Splićaninom.

Novinar TV Pink Mladen Mijatović večeras je saopštio informacije o potrazi za nestalim mladićem.

- Svi resursi MUP-a i dalje su angažovani kako bi se rešila misterija nestanka ovog mladića iz Splita. Danas su pripadnici rečne policije i ronioci, sa građanima, pretraživali korito reke Save kako bi eventualno pronašli telo. Ta potraga je okončana i ništa nije pronađeno u koritu reke, što bi ukazalo da se tu nalazi telo nestalog Splićanina - rekao je Mijatović.

Pet dana od nestanka Splićanina Mateja Periša (27) još se sklapaju kockice šta se dešavalo nekoliko sati po njegovom naglom izlasku iz kluba "Gotik" u Beton hali, gde je bio sa drugovima u noći između 30. i 31. decembra.

Nekoliko sigurnosnih kamera, sa video-nadzora na nekoliko objekata, zabeležilo je njegovo kretanje, kao i boravak od skoro sat vremena u napuštenom zdanju poznatom kao "Španska kuća" u Ulici braće Krsmanović u Savamali, ali i silazak u reku, sa stepeništa nedaleko od restorana "Savanova", pola kilometra dalje.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin lično se pridružio potrazi za Splićaninom Matejem Perišom (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra pošto je prethodno sa drugovima bio u klubu Gotik.

(Pink)

BONUS VIDEO: SPLIĆANIN BORAVIO U NAPUŠTENOJ KUĆI - Pogledajte gde je Matej svratio pre nego što mu se gubi trag

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo