KO JE DEVOJKA U BELOM? Tri misteriozna detalja sa snimka na kome se navodno vidi nestali Splićanin (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2022. u 17:22

MATEJ Periš iz Splita je nestao u noći između 30. i 31. decembra. Snimci koji su se pojavili pokazuju neobično ponašanje momka koji opisom odgovara nestalom mladiću. Ipak, sledeći detalji su izazvali pažnju javnosti zbog nepodudaranja sa ranijim podacima, kao i zbog prisustva još jedne osobe.

КО ЈЕ ДЕВОЈКА У БЕЛОМ? Три мистериозна детаља са снимка на коме се наводно види нестали Сплићанин (ФОТО)

Foto: Printskrin Alo

Boja patika

Na snimku iz Travničke ulice mladić stasom i frizurom odgovara opisu Mateja Periša, osim u jednoj stvari. On nosi patike tamne boje sa belim đonom, dok na ostalim snimcima mladić nosi patike bele boje.

Vreme

Na snimku se vidi da su ovi detalji zabeleženi u 1.48 sati, što je cela 42 minuta pre nego što je, prema izjavama svedoka, nestao Matej Periš.

Devojka u belom

Sve ove nelogičnosti mogla bi da reši osoba u belom, najverovatnije devojka, koja je snimljena kako trči pored mladića u crnom. Otkrićem njegovog/njenog identiteta znalo bi se da li je na ovom snimku zaista Matej Periš i kako njegovo ponašanje korelira sa ostalim snimcima u noći između 30. i 31. decembra.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

SNIMKE MOŽETE POGLEDATI KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)