NESTAO OGNJEN IZ NOVOG SADA: Mladića nema od prekjuče, porodica moli za pomoć

Novosti online

23. 12. 2021. u 18:16

OGNjEN Rac, nestao je u Novom Sadu, a poslednji put porodica je imala kontakt sa njim preksinoć oko 19 časova.

НЕСТАО ОГЊЕН ИЗ НОВОГ САДА: Младића нема од прекјуче, породица моли за помоћ

Foto: Printskrin Facebook

Njegova rođena sestra je objavila apel na Fejsbuku, uz napomenu da je MUP obavešten, kao i da od trenutka od kada su se poslednji put čuli sa Ognjenom nemaju nikakve informacije o tome gde se on nalazi.

Ona napominje da je mladić vozio "ford fokus", limuzinu, teget plave boje, registarskih oznaka NS 488 OH i moli sve prijatelje i poznanike ukoliko ga negde vide ili stupe sa njim u kontakt da im se jave.

U novosadskoj policiji je potvrđeno da je Ognjenova majka jutros prijavila njegov nestanak.

(Kurir)

BONUS VIDEO - Prelep prizor u Kosovskoj Mitrovici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!