OČIŠĆENI PRIORITETNI PUTEVI: Ministar Momirović - Sneg pada, temperature idu ispod nule, apel vozačima da ne kreću na put bez zimske opreme

Novosti online

12. 12. 2021. u 21:20

MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i rukovodilac Zimske službe u JP ”Putevi Srbije” i izvršni direktor Sektora za održavanje državnih puteva I i II reda Zoran Stojisavljević, obišli su putnu bazu zimske službe u Vrčinu.

ОЧИШЋЕНИ ПРИОРИТЕТНИ ПУТЕВИ: Министар Момировић - Снег пада, температуре иду испод нуле, апел возачима да не крећу на пут без зимске опреме

Foto: Minstarstvo

- Sneg pada već 24 sata i naši putari su su uspeli da očiste sve prioritetne puteve, granične prelaze, prilaze aerodromu Beograd, da može nesmetano da se prođe i da se saobraćaj odvija. Imamo više od 800 kamiona i 1.800 ljudi na terenu i tako će da bude ubuduće i celu noć. Temperature padaju ispod nule i mi ćemo da obezbedimo tokom cele večeri i celog dana da sve glavne saobraćajnice budu prohodne. Moram da apelujem na sve ljude da bez preke potrebe ne kreću na put i da oni koji se odluče da krenu na put pod ovakvim uslovima, to moraju ozbiljno da shvate i imaju adekvatnu opremu - izjavio je ministar Momirović.

Ministar Momirović apelovao je na vozače da ne kreću na put bez odgovarajuće zimske opreme, posebno na vozače teretnih vozila, jer je upravo zbog njih bilo najviše zastoja u saobraćaju na deonicama na kojima je sneg.

BONUS VIDEO - BEOGRAD POD SNEGOM: Saobraćajnice prohodne, grad i večeras potpuno beo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)