SRPSKI POLICAJCI NA KIPRU: Vulin ispratio policajce koji idu u mirovnu misiju UN

Tanjug

10. 12. 2021. u 10:56

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji će u narednim danima biti upućeni u mirovnu misiju na Kipru.

СРПСКИ ПОЛИЦАЈЦИ НА КИПРУ: Вулин испратио полицајце који иду у мировну мисију УН

Foto Tanjug/MUP


Ministar Vulin poželeo je policijskim službenicima Svetozaru Radiću i Predragu Vasiću uspešan rad u okviru mirovne misije i poručio im da oni u Republici Kipar deluju u okviru misije UN, ali da su iznad svega pripadnici srpske policije, koji svojim ponašanjem i radom treba da budu dostojni predstavnici Srbije, saopštio je MUP.

- U mirovnim misijama vi ste predstavnici Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova. Vi ćete pokazati iz koliko velikog naroda dolazite, pokazaćete razumevanje i empatiju za tuđu bol i muku, baš zato što je i vaša zemlja i vaš narod prolazio kroz mnoge patnje. Na vama je da pokažete stečena znanja i veštine, sve sposobnosti i kvalitete koje ima srpski policajac, ali ono što je najvažnije, na vama je da pokažete ljudskost koju poseduje srpski narod - istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- Pored pružanja pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, budite otvoreni da naučite nešto novo i sutra, po povratku u zemlju, to svoje znanje i iskustvo podelite sa svojim kolegama iz Žandarmerije i Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata - rekao je ministar policije Aleksandar Vulin.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba