FOTOGRAFIJA IZ NOVOG SADA RAZBESNELA SRBIJU: Devojka prolazi ne sluteći ništa, oni se zaleteli na nju (FOTO)

Novosti online

08. 12. 2021. u 09:51

FOTOGRAFIJA iz Novog Sada koja je objavljena na internetu izazvala je bes korisnika društvenih mreža u Srbiji.

ФОТОГРАФИЈА ИЗ НОВОГ САДА РАЗБЕСНЕЛА СРБИЈУ: Девојка пролази не слутећи ништа, они се залетели на њу (ФОТО)

Foto: Profimedia/Ilustracija/Instagram/nsuzivo.rs

Na fotografiji, koju je objavila instagram stranica "NS uživo", vide se dva momka koja se voze na električnom trotinetu, dok se onaj koji stoji pozadi zaleće da šutne devojku pored koje prolaze.

Autentičnost fotografije nije utvrđena - da li je u pitanju neslana šala nekoliko prijatelja ili kabadahijsko ponašanje ostaće misterija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

- "Prave muškarčine"- Fotografija koja nam je stigla od naše čitateljke stigla je uz opis da su momci kod Promenade šutirali ljude kako bi prošli neometano na svom trotinetu. Među njima se našla i jedna devojka. Ovakvo ponašanje je za svaku osudu - piše u opisu fotografije na Instagramu.

Mnogi su, naravno, osuđivali ovakav potez mladića, dok su drugi pokušali da opravdaju ovakvo ponašanje rečima da biciklistička staza nije za pešake.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu