PRVA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA JE PALESTINKA: Muftijin sin Usame objavio fotografiju sa majkom uz dirljive reči (FOTO)

Novosti onlajn

16. 11. 2021. u 16:22

SIN pokojnog muftije Muamera Zukorlića – Usame Zukorlić na svom Instagram nalogu objavio je fotografiju sa majkom, prvom ženom pokojnog muftije.

ПРВА ЖЕНА МУАМЕРА ЗУКОРЛИЋА ЈЕ ПАЛЕСТИНКА: Муфтијин син Усаме објавио фотографију са мајком уз дирљиве речи (ФОТО)

Foto: Arhiva novosti

Fotografija na kojoj je Usame sa svojom majkom Umejom, Palestinkom, usnimljena je u Orlju, selu iz koga potiče Muamer Zukorlić i u kojem je sahranjen. 

- Hvala mami Palestinki za svu podršku u životu koju mi pruža - napisano je u opisu fotografije. 

Zukorlić je Umeju, o kojoj se ne zna mnogo, upoznao u Jordanu.

Podsetimo, sin pokojnog lidera Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamera Zukorlića, jednoglasno je izabran za predsednika te stranke na sednici proširenog sastava Predsedništva SPP.

Druga supruga Muamera Zukorlića je Elma Elfić Zukorlić, koja je sa njim u legitimnom braku dobila četvoro dece. Ona uspešno vodi prvi privatni vakuf univerzitet u Srbiji. 

BONUS VIDEO

KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024