UKOLIKO PONOVE TO, KRIVIČNO ĆE ODGOVARATI: Vulin jasno rekao - neće opet biti protesta ispred stanova epidemiologa

Novosti online

27. 10. 2021. u 10:53

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je danas da policija veoma ozbiljno shvata proteste antivaksera ispred stanova epidemiologa Predraga Kona i Branislava Tiodorovića i da će, ukoliko se ponove, tražiti da krivično odgovaraju.

УКОЛИКО ПОНОВЕ ТО, КРИВИЧНО ЋЕ ОДГОВАРАТИ: Вулин јасно рекао - неће опет бити протеста испред станова епидемиолога

Foto: P. Mitić/Tanjug/Dragan Kujundžić/Slobodan Miljević

Vulin je za televiziju Hepi rekao da po njemu u tim protestima antivaksera ima elemenata i za krivičnu odgovornost, te podsetio da o tome odlučuje tužilaštvo.

- Neće se više ponoviti (protesti ispred stanova epidemiologa), to shvatamo veoma ozbiljno - rekao je Vulin.

Podsećamo, antivakseri su protestovali ispred stanova članova Kriznog štaba dr Predraga Kona i dr Branislava Tiodorovića.

Predrag Kon izjavio je danas da nije uplašen, ali da jeste zabrinut zbog pretnji i uvreda koje dobija, naglasivši da je patriota i da je spreman da se žrtvuje za Srbiju.

- Nisam uplašen, ali zabrinut jesam. Nije prijatno to doživljavati uz porodicu, najblaže rečeno to je potpuno neprihvatljivo - rekao je Kon za TV Prva.

Kako kaže, i ranije je doživljavao razna dovikivanja na ulici, za razliku od njegovog kolege Branimira Tiodorovića koji je izjavio da nije imao takva iskustva.

Kon je kazao da, imajući u vidu njegovo poreklo, u uvredama ima i antisemitizma, ali da se u Srbiji oseća kao u svojoj zemlji i da je patriota i spreman na žrtvu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)