OGLASIO SE LONČAR ZBOG NAPADA NA HITNU POMOĆ: Odlučite se - da nas leče profesionalci ili društvene mreže!

Novosti online

27. 10. 2021. u 09:29

POVODOM napada na ekipu Hitne pomoći, koji se dogodio jutros oko 5 časova, ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar je najoštrije osudio ovaj incident i poručio da će država preduzeti sve da se svaki sličan slučaj maksimalno sankcioniše, kako do njih više ne bi dolazilo.

ОГЛАСИО СЕ ЛОНЧАР ЗБОГ НАПАДА НА ХИТНУ ПОМОЋ: Одлучите се - да нас лече професионалци или друштвене мреже!

Tanjug

- Krajnje je vreme da se odlučimo da li hoćemo da nas leče profesionalci, lekari ili da verujemo društvenim mrežama i lažima koje se plasiraju! Zašto neko zove hitnu pomoć, ako ne veruje u tu medicinu? Naši medicinski timovi rade 24 časa, obučeni su i spremni da pomognu svakome ko ih pozove, ali fizičke napade, a posebno oružane onih koji misle da su pametniji od svih drugih, nećemo tolerisati - istakao je ministar Lončar.

Podsećamo, oko 5 časova jutros dogodio se incident u Ulici Despota Stefana kada je pacijent napao medicinskog tehničara Hitne pomoći.

On je, naime, nasrnuo nožem na medicinskog tehničara jer mu je on rekao da stavi masku.

- Pacijent je sve vreme kašljao i kada mu je tehničar rekao da mora da stavi masku, izvadio je nož i nasrnuo je na njega. Naš kolega se, srećom, dobro snašao i držao ga dok nije stigla policija. Ponudili smo da dođe druga ekipa Hitne pomoći, ali pacijent je to odbio - rečeno je iz Hitne pomoći.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: STRAŠAN NAPAD NA ZVEZDARI - Napao starca na ulici - bezdušno ga oborio na zemlju i opljačkao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!