ZAŠTITIĆU ĆERKU KAD POLICIJA NEĆE: Ispovest oca devojke iz Trgovišta koja je više puta prijavljivala da je progoni C. S.

J. STOJKOVIĆ

27. 10. 2021. u 08:00

NEBOJŠA Stefanović iz Trgovišta tvrdi da je njegova ćerka A. S. (22) već mesecima izložena psihičkoj torturi od strane C. S. iz sela Donji Stajevac i da iako je slučaj već tri puta prijavljivan, nema nikakve reakcije od nadležnih organa, pa je odlučio da angažuje advokata. U Osnovnom javnom tužilaštvu "Novostima" je potvrđeno da se na tom slučaju ipak - radi.

ЗАШТИТИЋУ ЋЕРКУ КАД ПОЛИЦИЈА НЕЋЕ: Исповест оца девојке из Трговишта која је више пута пријављивала да је прогони Ц. С.

Nebojša Stefanović / Foto J. S.

Iako je moja ćerka punoletna, ona je za mene dete i nijednom ocu nije sve jedno kad gleda da devojka koja je odličan student završne godine, mlada i lepa, a ne sme da izađe iz kuće, spava sa upaljenim svetlom i živi u stalnom strahu od čoveka za čiju prošlost svi znaju jer je već bio u zatvoru za slično delo – započinje priču Nebojša, dok drhtavim rukama pokazuje nalaze psihijatra koji pokazuju pod kakvim je stresom devojka.

Sve je počelo u septembru, ćerka mu se poverila i pokazivala poruke, a onda ju je on presreo ispred kuće i pretio joj. Navodno ne samo njoj već i mlađoj ćerki.

Pokušavam da sve rešim civilizovano,moja ćerka tvrdi da nikada ništa nije imala sa tim čovekom, iako je on pričao da joj je kupovao nakit, bunde i lekove. Pa mi bi smo to u kući primetili, vrlo smo bliska porodica i imamo otvorene odnose. Ćerka je u strahu jer je on progoni, a ja ne znam kako da joj pomognem a da nikome ne naudim, jer ni jedna mlada žena ne zaslužuje da živi u strahu od progonitelja – kaže Nebojša Stefanović.

Njegova ćerka, kaže da joj je teško da priča o svemu, ali nam je pokazala neke od poruka na telefonu u kojima se jasno vidi da čovek insistira na susretu, čak i preti.

Ona je u ponedeljak saslušana u policijskoj stanici u Trgovištu, ali o tome nije želela da priča, jer ima utisak da joj uprkos svemu niko ne veruje. Ona je u izjavi koju je dala ispričala prirodu odnosa kao i susrete koje je imala sa čovekom za koga tvrdi da je progoni, izričito tvrdeći da sa njim nije imala nikakav kontakt, da od njega nije uzimala novac i da mu nije dala nikakav povod. Nije mu odgovarala ni na pozive ni na poruke.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, Novostima je rečeno da je 21. oktobra A.S. iz Trgovišta prijavila C.S. iz sela Donji Stajevac da je u avgustu stupio u kontakt sa njomi nudio joj 200 evra, zatim je 27. septembra prolazio kolima pred nje i dobaciva, a onda je 18. oktobra dobacivao njenoj sestri ispred porodičnog doma, da bi 21. oktobra istoj uputio brojne poruke u kojima traži da joj vrati novac koji nije uzela. Naložen je razgovor sa oštećenom, sačinjavanje krim tehnička dokumentacija iz njenog telefona i obavi razgovor sa osumnjičenimi da mu se oduzme telefon.

Sudilo mu se za proganjanje maloletnica

Roditelje devojke posebno brine to što je osumnjičeni u ovoj slučaju već osuđivan da je slanjem vulgarnih poruka i telefonskim razgovorima u toku 2015. i 2016.godine mesecima uznemiravao i seksualno zlostavljao maloletnice, zbog čega je neko vreme proveo u zatvoru.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu