VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK, 22. OKTOBAR: Danas hladnije i oblačno, a pogledajte kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana

Novosti online

22. 10. 2021. u 01:00

DANAS nas očekuje pretežno oblačno vreme, na severu i zapadu hladnije, mestimično s kišom, a posle podne kiša se ponegde očekuje i u centralnim krajevima.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПЕТАК, 22. ОКТОБАР: Данас хладније и облачно, а погледајте какво нас време очекује у наредних седам дана

Foto: Tanjug

U ostalom delu zemlje suvo i toplo, u toku noći s kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni, na jugu južni i jugozapadni.

Jutarnja temperatura od 4 do 13, najviša dnevna od 13 na severu do 22 stepena na jugoistoku.

Vremenska prognoza Beograd

I u Beogradu oblačno i hladnije s kišom, uz slab i umeren severni i severoistočni vetar.

Jutarnja temperatura oko 13, najviša dnevna oko 16 stepeni.

Prognoza za narednih sedam dana

U subotu oblačno i hladno, u većem delu mestimično kiša. Na severu tokom većeg dela dana suvo, samo još ujutru i pre podne ponegde sa slabom kišom, a tokom noći razvedravanje.

U nedelju na severu pretežno sunčano, u ostalim krajevima u prvom delu dana oblačno, na jugu još ujutru ponegde s kišom, a posle podne se i u ovim krajevima očekuje razvedravanje.

Sledeće sedmice suvo, jutra hladna, tokom dana malo toplije sa temperaturama u granicama proseka. U ponedeljak i utorak u košavskom području će duvati jak jugoistočni vetar.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!