PORODIČNA TRAGEDIJA U KRUŠEVCU: Deda sahranjen dan pre smrti unuka

S. Babović

20. 10. 2021. u 12:19

SAMO dan pre nego što je preminuo A. C. (16), učenik Hemijsko-tehnološke škole u Kruševcu, na Novom groblju sahranjen je njegov deda Verislav R., saznaju “Novosti”. Deda dečaka preminuo je u 75. godini života, a na umrlici putem koje se obaveštavaju rodbina i prijatelji o datumu sahrane - 18. oktobar, pored članova ožalošćene porodice navedeno je i ime unuka, koji je, nažalost, preminuo juče.

ПОРОДИЧНА ТРАГЕДИЈА У КРУШЕВЦУ: Деда сахрањен дан пре смрти унука

Foto: S. Babović

Kako su “Novosti” pisale, učenik je bio pozitivan na kovid-19, a u kućnoj izolaciji bio je od 12. oktobra, nakon što je virus potvrđen kod njegovog oca. Deda nije živeo u zajednici s dečakovom porodicom i nema informacija zasada da li je imao koronu. Prema rečima majke Ružice C., pored njenog supruga, pozitivna je u porodici bila i starija ćerka.

Foto: S. Babović

 

    Ružica C. ispričala je za “Novosti” da je njena ćerka u ranim jutarnjim satima videla da je sin pao iz kreveta, kao i da su pokušali da ga povrate. Direktorka Hemijsko-tehnološke škole Verice Agatonović Malinović predočila je “Novostima” da su imali informaciju da je učenik u kućnoj izolaciji, ali da porodica nije informisala školu da je i učenik pozitivan. Od razrednog starešine, nažalost, stigla je tužna vest. U toku je vanredna sednica Odeljenskog veća, nakon čega će se škola i zvanično oglasiti saopštenjem.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Miroslav Cera Mihailović, pročitao je obrazloženje žirija za dodelu ove ugledne nagrade

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024