PORODIČNA TRAGEDIJA U KRUŠEVCU: Deda sahranjen dan pre smrti unuka

S. Babović

20. 10. 2021. u 12:19

SAMO dan pre nego što je preminuo A. C. (16), učenik Hemijsko-tehnološke škole u Kruševcu, na Novom groblju sahranjen je njegov deda Verislav R., saznaju “Novosti”. Deda dečaka preminuo je u 75. godini života, a na umrlici putem koje se obaveštavaju rodbina i prijatelji o datumu sahrane - 18. oktobar, pored članova ožalošćene porodice navedeno je i ime unuka, koji je, nažalost, preminuo juče.

ПОРОДИЧНА ТРАГЕДИЈА У КРУШЕВЦУ: Деда сахрањен дан пре смрти унука

Foto: S. Babović

Kako su “Novosti” pisale, učenik je bio pozitivan na kovid-19, a u kućnoj izolaciji bio je od 12. oktobra, nakon što je virus potvrđen kod njegovog oca. Deda nije živeo u zajednici s dečakovom porodicom i nema informacija zasada da li je imao koronu. Prema rečima majke Ružice C., pored njenog supruga, pozitivna je u porodici bila i starija ćerka.

Foto: S. Babović

 

    Ružica C. ispričala je za “Novosti” da je njena ćerka u ranim jutarnjim satima videla da je sin pao iz kreveta, kao i da su pokušali da ga povrate. Direktorka Hemijsko-tehnološke škole Verice Agatonović Malinović predočila je “Novostima” da su imali informaciju da je učenik u kućnoj izolaciji, ali da porodica nije informisala školu da je i učenik pozitivan. Od razrednog starešine, nažalost, stigla je tužna vest. U toku je vanredna sednica Odeljenskog veća, nakon čega će se škola i zvanično oglasiti saopštenjem.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Miroslav Cera Mihailović, pročitao je obrazloženje žirija za dodelu ove ugledne nagrade

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati