DA LI STE GA VIDELI? Tutin na nogama, policija i građani traže nestalog nastavnika, snimila ga kamera! (FOTO)

Novosti online

08. 10. 2021. u 23:29

POLICIJA, članovi porodice, kolege i učenici i večeras tragaju za nastavnikom fizike u OŠ Rifat Burdžović u Tutinu, Nasufom Selmanovićem koji je nestao u četvrtak ujutro kada je izašao iz kuće u šetnju.

ДА ЛИ СТЕ ГА ВИДЕЛИ? Тутин на ногама, полиција и грађани траже несталог наставника, снимила га камера! (ФОТО)

Foto: privatna arhiva

On je u deset sati otišao do prodavnice gde je kupio hleb i druge namirnice, koje je odneo kući, a zatim je ukućanima rekao da će izaći da prošeta do grada.

- Rekao je ukućanima da ide da prošeta. On voli te jutarnje šetnje... Prošlo je nekoliko sati, nije se vraćao, a onda smo krenuli u potragu, kaže prijatelj porodice Selmanović..

Nastavnik je poslednji put viđen u blizini stadiona u Tutinu.

- Kamere sa jednog objekta su ga snimale, a na snimku se vidi kako ide ka Kajetini, to je jedno naselje iza stadiona. Tamo smo ga tražili celu noć, ali nikakav trag nismo pronašli - kazao je prijatelj nestalog nastavnika.

Foto: privatna arhiva

On dodaje da je Nasuf pošten i miran čovek kojeg ceni ceo Tutin.

- Nema neprijatelje, nikada se nije svađao. O tome svedoči i činjenica da se u potragu uključio veliki broj naših sugrađana - dodao je on.

Nasufa Selmanovića juče tokom celog dana tražilo je na desetine ljudi. U potragu su uključeni i dronovi kojima meštani snimaju nepregledne i nepristupačne terene, a u pomoć su pritekli i članovi auto-moto kluba iz ove varošice.

Foto: Printskrin Instagram

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024