VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK, 5. OKTOBAR: Uživajte u današnjem suncu, sutra sledi preokret!

Novosti online

05. 10. 2021. u 01:01

U SRBIJI jutro vedro i hladno, po kotlinama jugozapadne i južne Srbije kratkotrajna magla.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА УТОРАК, 5. ОКТОБАР: Уживајте у данашњем сунцу, сутра следи преокрет!

Foto: D. Balšić

U toku dana sunčano i toplo. U košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim, a na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno olujnim jugoistočnim vetrom. U ostalim krajevima duvaće slab do umeren vetar, južnih smerova.

Jutarnja temperatura od 2 na istoku Srbije do 14 stepeni na jugu Banata, najviša dnevna u većini mesta od 24 do 29 stepeni, u Negotinskoj Krajini svežije, oko 20 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu će sutra biti sunčano uz umeren i jak, na širem području povremeno i olujni jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura biće od 10 do 13, najviša dnevna oko 25 stepeni.

 

Vremenska prognoza za naredne dane

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 12. oktobra, u sredu postepeno naoblačenje i zahlađenje, ponegde sa kišom. Samo će se na jugoistoku veći deo dana zadržati suvo vreme.

Zatim pretežno oblačno i hladno, povremeno s kišom, a u četvrtak i petak sa pljuskovima, ponegde praćenih grmljavinom.

Do petka u košavskom području vetrovito uz jak, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju olujni jugoistočni vetar, kratkotrajno sa udarima orkanske jačine. U petak vetar u postepenom slabljenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)