KULTURA NA PRVOM MESTU: Redakcija Borbe posetila Sombor, doneli poklone za biblioteku

Ekipa Borba

23. 08. 2021. u 19:43

EKIPA časopisa Borba ovog meseca organizovala je akcije u severnom delu Srbije, te je nakon Inđije na red došao i grad Sombor.

КУЛТУРА НА ПРВОМ МЕСТУ: Редакција Борбе посетила Сомбор, донели поклоне за библиотеку

Foto: LiveProduction

Srdačni domaćini koji su dočekali ekipu Borbe bili su članovi Kulturnog centra "Laza Kostić”, kao i Turistička organizacija Sombor.

U toku posete Centru kulture koji nosi naziv jednog od najznačajnijih književnika ovog grada, članovi Borbe poklonili su 50 naslova kako bi obogatili biblioteku koja se nalazi u sklopu Kulturnog centra.

Po završetku obilaska postavke čuvenog Somborskog salona gde se svake godine selektuju radovi autora iz Sombora, članovi redakcije podelili su građanima ovog grada u srcu Bačke na stotine besplatnih primeraka novog broja časopisa Borba u kome se nalazi i reportaža o znamenitostima ovog grada.

Neizostavni deo posete bila je zgrada Županije koju krasi monumentalna kompozicija "Bitka kod Sente" za koju se smatra da je najveće ulje na platnu u nekadašnjoj Jugoslaviji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TRAŽE ZLATNI GLAS ZA TRON: Srpsku patrijaršiju i MPC čeka dijalog o kanonskom jedinstvu, SPC se neće preko noći saglasiti sa autokefalijom