DOKTOR KON SE OSEĆA BEZBEDNO: Više mi ljudi na ulici čestitaju i žele mi sve najbolje nego što me napadaju

Novosti onlajn

06. 08. 2021. u 08:36

EPIDEMIOLOG dr Predrag Kon, kome su nekoliko puta do sada pretili zbog zalaganja za vakcinaciju protiv koronavirusa kaže da se oseća oseća bezbedno.

ДОКТОР КОН СЕ ОСЕЋА БЕЗБЕДНО: Више ми људи на улици честитају и желе ми све најбоље него што ме нападају

Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Poslednji događaj o kome je dr Kon obavestio preko Fejsbuka jeste to da mu je neko nepoznat pretećim tonom iz crnog, besnog auta dobacio da prekine da priča o vakcinama. Ipak ističe:

- To što mi je neko iz besnog auta dobacio "Dosta više o vakcinama" ne doživljavam kao pretnju. Suština je u tome da on veruje da je to preterana priča, da to ne treba da se radi, a potpuno je obrnuto. I kad to objavim, hoću da naglasim da je to pogrešno ubeđenje, a ne govorim to zbog neke svoje bezbednosti. Osećam se potpuno bezbednim, i u Beogradu i svugde. Imam mnogo više situacija da me pozdravljaju, da mi čestitaju i žele sve najbolje, dok su ove nemile ipak retkost - rekao je dr Kon.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)