"LAZANSKI PARKIRAO TENK!" Beograđanke se okretale zbog zveri koju je vozio - Hrvati bi mislili da je JNA krenula na Zagreb (VIDEO)

Novosti online

04. 08. 2021. u 18:03

PREMINULI ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski gostovao je svojevremeno u jutarnjem programu Hepi TV o svom džipu koji neke podseća na tenk.

ЛАЗАНСКИ ПАРКИРАО ТЕНК! Београђанке се окретале због звери коју је возио -  Хрвати би мислили да је ЈНА кренула на Загреб (ВИДЕО)

Foto: Printskrin RTS TV

- Ja vozim onaj moj maskirni džip i svi kad me vide misle - Ide NATO! Svi beže! I, onda uključim sirene, one zavijaju i ljudi misle - Šta je ovo? - ispričao je, uz osmeh, Lazanski. 

Lazanski je rekao da je do Trebinja išao svojim džipom marke "dodž", a da u Hrvatsku baš i ne bi išao tim džipom, mada ulazi u BiH, jer je automobil registrovan i ima civilne tablice, a vojnički izgleda jer tako izgledaju oldtajmeri.

- Čekaj, kad bi prešao na Batrovcima, tebe bi uhapsili na granici. Kad bi se pojavio sa ovim džipom, oni bi mislili da si krenuo na Zagreb? - pitao je voditelj Milomir Marić.

- Da je JNA krenula na Zagreb! - odgovorio je Lazanski.

- Tvoj džip je l' naoružan? - pitao je Marić.

- Nije, ali moram ga naoružati. Ja parkiram moj džip ispred "Politike", a onda dođe neka starija žena, gleda me mrsko i onda zove policiju i kaže:,,Lazanski parkirao tenk ispred "Politike", dođite da ga uklonite!" To je ludilo! I, onda kažu:,,Zar opet hoćete da uvučete Srbiju u rat protiv celog sveta?". Ja kažem: ,,Gospođo, zar to nije divno kad ste sami protiv celog sveta?" - pričao je Lazanski. 

Podsećamo, ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski iznenada je preminuo u svojoj 71. godini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)