MINISTAR unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin gostujući u jutarnjem dnevniku Radio televizije Srbije, istakao je da apsolutno podržava protest građana u beogradskom naselju Karaburma, koji je održan sinoć, zato što je preminuo dečak koga je zgazio vozač koji je pobegao sa lica mesta, a potom je pušten da se brani sa slobode.

Sinisa

23.07.2021. 09:30

Bitna je poruka koja bi se, zatvaranjem besnog i bahatog vozača poslala ostalim sličnim vozačima (a, ima ih mnogo kod nas), odnosno poruka koju je sudija ovim postupkom poslao svom narodu...

Bocan

23.07.2021. 15:05

@Sinisa - Ovaj sudija nema svoj narod. Njegov narod su evri od korupcije. Čim neki sudija uradi nešto ovako frapantno i van logike, treba ga staviti na mere i pratiti.

Deja

23.07.2021. 16:53

Cuj nezavisni sudovi! Koja glupos! Pa zato i nema pravde ni zakona! Trpaju evre po dzepovima! Svaki sudija ima uz kucu, i neku vikendicu, i neku firmi u, i auta dobra, al svaki. Evo poznajem 5 sudija i sva petorica su puna! Sudije nisu nas narod, to zu zohari koji imaju emocije samo prema parama! Evo neka izdaje ovaj sudija pred javnost i neka kaze svima nama, po kom tom osnovu je pustio ovog bahatog vozaca?! Zasto se ovaj sudija ne preispita!