NOVI NAPAD NA SRBE POVRATNIKE: Prebijen Srbin (67) kod Kline - u bolnici ga čuva policija

D.Z.

13. 07. 2021. u 12:50

JOŠ uvek nepoznate osobe fizički su napale Ranka Bacića (67) u selu Dolac kod Kline i nanele mu telesne povrede.

НОВИ НАПАД НА СРБЕ ПОВРАТНИКЕ: Пребијен Србин (67) код Клине - у болници га чува полиција

Foto: Tanjug

Prema tvrdnjama malobrojnih Srba u ovom povrtaničkom selu kod Kline, Bacića su u ponedeljak popodne na putu ka svom imanju napali Albanci nanevši mu fizičke povrede po telu.

Prva pomoć nesrećnom čoveku pružena je u Domu zdravlja u Klini, odakle je prebačen u bolnicu u Peći, gde ga čuva policija. 

Inače, šezdesetsedmogodišnji Ranko Bacić živi u Velikoj Plani kao interno raseljeno lice, a u Dolac na porodično imanje došao je da izvadi lična dokumenta u Klini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)