STJUARDESA GOVOROM IZNENADILA PUTNIKE: Neobična scena u avionu - sve je bila predstava (VIDEO)

Novosti online

28. 06. 2021. u 22:23

NA društvenoj mreži Tviter se pojavio video-snimak na kome se vidi vidno napeta stjuardesa, koja se povišenim tonom obraća putnicima. Putnici u avionu "Er Srbije" našli su se večeras u šoku kad im se obratila stjuardesa.

СТЈУАРДЕСА ГОВОРОМ ИЗНЕНАДИЛА ПУТНИКЕ: Необична сцена у авиону - све је била представа (ВИДЕО)

Foto: Tviter/Robert Čoban

Naime, po svemu sudeći, ona je doživela nervno rastrojstvo.

Iako se ne zna tačno šta je izazvalo da se stjuardesa oseća ovako, u komentarima se navodi da je pilotu tog aviona bilo loše, što može da ukazuje da je zapravo to razlog njenog paničnog napada.

Stjuardesa se putnicima obratila na, po svemu sudeći, srpskom jeziku sledećim rečima:

– Nema tog putovanja gde može da se ode, Kušadasi ol inkluziv, Turska, 45 minuta Tivat, nema! – u naletu nervoze rekla je stjuardesa, vidno revoltirana.

– Moraš da naučiš da živiš sa tim! – rekla je povišenim tonom stjuardesa.

Potom je zamolila putnike da, kako kaže, puste sreću da prođe kroz njihovo telo.

Video je izazvao lavinu komentara na društvenoj mreži, što komičnih, što onih koji odaju vidnu zabrinutost za putnike koji su u tim trenucima zasigurno bili krajnje zbunjeni postavkom ove žene.

Pogledajte video:

Iako su mnogi putnici najpre bili u šoku, ubrzo su saznali da prisustvuju predstavi, a da su stjuardese zapravo glumice.

Reč je bila o komadu "Putovanje izvan središta zemlje" u okviru Belefa.

Autor režije i koncepta je Vladimir Aleksić, a tekst radie dramaturzi Maja Todorović, Olga Dimitrijević i Dimitrije Kokanov.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!