Ulepšajte ambijent komodom modernog dizajna

Novosti online

03. 06. 2021. u 15:36

Približavanje letnje sezone je pravo vreme kada treba odložiti mnoge stvari koje bar neko vreme nećemo koristiti, a potrebno je na dohvat ruke staviti, omiljene sezonske komade garderobe.

Улепшајте амбијент комодом модерног дизајна

Foto: Promo

Ukoliko u svom domu nemate dovoljno prostora za odlaganje, razmislite o malim i funkcionalnim komadima nameštaja kao rešenju. U tu kategoriju svakako spadaju i komode, a modeli komoda DUERO ulepšaće vaš ambijent i istovremeno pružiti dovoljno prostora za odlaganje stvari.

Dizajnirane su u četiri modela, a svaki od modela se može izabrati u jednom od pet ponuđenih dekora (artisan hrast, sivi hrast, bela, bela lak folija i siva). Pored toga, pred vama je i veliki izbor kombinacija, s obzirom na to da možete izabrati i modele različitih širina i visina, što će ih učiniti potpuno prilagodljivim vašem životnom prostoru.

Foto: Promo

Ukoliko za uređenje doma birate industrijski stil, komoda DUERO 3K2F u drvo dekoru biće pravi izbor. Brojne stvari možete odložiti na osam polica i u dve fioke, a izražena tekstura, artisan hrasta i crni metal savršeno idu uz industrijski stil. Ako komodu postavite ispred sivog zida postići ćete odličan kontrast, dok površina komode može da posluži za dekoraciju i izlaganje omiljenih dekorativnih sitnica, knjiga, ili možda cveća. Mesto na zidu iznad komode idealno je za ogledalo ili umetničku sliku.

U industrijski stil će se odlilno uklopiti i artisan hrast i crni metal ispred zida od opeke, a sjajan efekat možete postići i kombinacijom dva fiokara različite visine, DUERO 5F 45 i DUERO 3F. Na njihove gornje police možete staviti ramove sa fotografijama, knjige i razne drage uspomene, a jastučići, korpe od pruća ili zelene biljke mogu biti sjajna dekoracija.

Foto: Promo

Za ljubitelje svedenijeg ambijenta, predlog je komoda u belom dekoru, dok bi u tom slučaju zid, pod i ostali delovi nameštaja trebalo da budu u neutralnim tonovima, poput ambijenta sa komodom DUERO 5F 90.

Popularnost skandinavskog stila i dalje raste, a odlikuje ga minimalizam koji koristi kombinaciju tekstura i nežnih nijansi dekoracije kako bi uglađeni, moderan nameštaj dobio toplinu i privlačnost. Ukoliko poželite da prilagodite ambijent upravo ovom stilu, onda neka vaš izbor bude komoda DUERO 5F 90 u sivom dekoru. Dinamiku prostora možete postići detaljima, poput lampe ili dodatnih polica. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da propratni detalji budu u hladnim, plavim nijansama, a ako ste iskreni ljubitelj plave boje, možete i zid da obojite u plavo.

Foto: Promo

Komode DUERO mogu biti deo vaše dnevne, spavaće sobe, dečije sobe ili hodnika, gde god vama odgovara. Uklapaju se estetski u bilo koji ambijent i pružaju dovoljno mesta da spakujete sve potrebno, što je i lepo i korisno. Odlučite se za svoju omiljenu komodu DUERO i smestite je gde god poželite.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!