SAMO ZAJEDNO POBEĐUJEMO! Predsednik Vučić objavio snažnu poruku - predaja nikada nije bila opcija (VIDEO)

Novosti online

01. 06. 2021. u 20:09

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je na instagram nalogu "budućnost Srbije" objavio snimak kojim je sumirana borba protiv pandemije virusa korona i uspeh koji je naša zemlja postigla u borbi sa kovidom.

САМО ЗАЈЕДНО ПОБЕЂУЈЕМО! Председник Вучић објавио снажну поруку - предаја никада није била опција (ВИДЕО)

Foto: Instagram

- Na najveću pošast 21 veka reagovali smo spremno i odlučno. "Predaja za Srbiju nikada nije bila i nikada neće biti opcija" – kaže se na početku snimka, uz citat predsednika Vučića.

- Od početka smo shvatili da vakcina nije geopolitika već spas. Zato smo danas jedna od vodećih zemalja po broju vakcinisanih, i prva država jugoistočne Evrope koja će proizvoditi vakcinu.

Potom su prikazane scene pomoći zemljama u regionu, kao i pohvale stranih medija na račun uspešne vakcinacije i solidarnosti Srbije.

- U jeku najveće krize povećali smo primanja našim herojima, i doneli smo ekonomske mere zbog kojih smo postali broj jedan. To smo uspeli zato što smo se borili za svaki život, i za svako radno mesto. Borićemo se i dalje i pobedićemo. Samo zajedno pobeđujemo!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (22)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!