PRONAĐEN IVAN MILOŠEVIĆ KOJI JE NESTAO NA KOSOVU: Krenuo na motoru za Gračanicu i sleteo sa puta kod Dudinog krša

Novosti online

30. 05. 2021. u 10:45

IVAN Milošević (32) koji se u petak iz Beograda uputio ka Gračanici pronađen je danas.

ПРОНАЂЕН ИВАН МИЛОШЕВИЋ КОЈИ ЈЕ НЕСТАО НА КОСОВУ: Кренуо на мотору за Грачаницу и слетео са пута код Дудиног крша

Foto: Facebook

- Motorista Ivan Milošević iz Beograda koji je juče popodne nestao Na Kosovu i Metohiji jutros je pronađen. on je sleteo sa puta u oštroj krivini kod mesta Dudin krš, i povređen je - saopšteno je.

Od ranih popodnevnih sati u subotu na društvenim mrežama delila se objava o nestanku mladića iz Beograda. On je prema dostupnim informacijama ušao na Kosovo preko prelaza Jarinje, nakon čega mu se gubio trag.

(TV Prva)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024