LEPE VESTI ZA ZDRAVSTVENE I PROSVETNE RADNIKE: Država deli 25 000 turistitičkih vaučera za odmor

B. DABIĆ

20. 05. 2021. u 17:58

RASPODELA turističkih vaučera za zdravstvene i prosvetne radnike počela je danas. Oko 25.000 zaposlenih u prosveti i zdravstvu dobiće SMS poruku kojom će biti obavešteni da mogu iskoristiti svoj turistički vaučer u iznosu do 200 evra.

ЛЕПЕ ВЕСТИ ЗА ЗДРАВСТВЕНЕ И ПРОСВЕТНЕ РАДНИКЕ: Држава дели 25 000 туриститичких ваучера за одмор

Foto D. Dozet

Uslov da budu na listi sa koje prosvetni i zdravstveni radnici mogu izabrati smeštaj gde žele da provedu svoj odmor steklo je 415 vlasnika provatnog smeštaja.

-U sledećih nekoliko dana oko 25.000 zdravstvenih i prosvetnih radnika će dobiti SMS koji će sadržati instrukcije sa linkom putem kojeg će se moći ulogovati na platformu, odnosno veb sajt i dobiti sve neophodne infpormacije - kazala je državna sekretarka za turizam u Ministarstvu ekonomskog razvoja Ivana Đurović i dodala da niko ne treba da brine ukoliko se desi da bude izostavljen.

-To nije nikakav problem, uvek se može dodati tako da niko ne treba da brine i svi zdravstveni i prosvetni radnici će dobiti turistički vaučer - kazala je Đurović.

Prosvetni i zdravstveni radnici mogu izabrati smeštaj gde žele da provedu svoj odmor među 415 objekata.

- Mislim da će to biti značajan izvor prihoda za vlasnike privatnog smeštaja kojima je ova mera prvenstveno namenjena, osim prosvetnih i zdravstvenih radnika kojima dugujemo ogromnu zahvalnost za trud i rad i sve tokom pandemije ali i generalno - kazala je Đurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024