"VI STE IZVELI LJUDE NA ULICE": Veselin Veljović odgovorio Zdravku Krivokapiću

V. K.

11. 04. 2021. u 20:14

NA reakciju Zdravka Krivokapića oglasio se Veselin Veljović.

ВИ СТЕ ИЗВЕЛИ ЉУДЕ НА УЛИЦЕ: Веселин Вељовић одговорио Здравку Кривокапићу

Foto: Printscreen/Jutjub/Vijesti online

- Najnovijem, a ko zna kojem po redu u poslednjih nedelju dana, optužio me za organizaciju protesta i upravljenje Patriotsko komitskim pokretom.

- Takve optužbe sam nedavno odbacio, i zato današnju izjavu premijera shvatam kao maliciozno prebacivanje odgovornosti za destabilizaciju države, koja je posledica postupaka Krivokapićeve neznavene Vlade - navodi Veljović.

- Vi ste gospodine Krivokapiću izveli ljude na ulice, a ne Veselin Veljović. Vi ste uz sve probleme sa kojima se naša država suočava, kao prioritet postavili etnički inženjering na štetu Crnogoraca i manjinskih naroda. Zato, kada sledeći put budete tražili krivca za bunt naroda i protest protiv vaših napora da po svaku cenu obezdržavite Crnu Goru, promenite njenu demografsku strukturu i uništite njeno građansko biće, dovoljno je samo da pogledate u ogledalo - i naći ćete ga - istakao je Veljović.

On je dodao da se predsednik Vlade nedostojno ponaša funkciji koju obavlja.

- Saopštavate građanima neistine u povodu važnih tema o kojima lakomisleno i euforično ali pre svega bez činjenica govorite. Dakle, Crnogorske komitske i patriotske organizacije su legitimne i legalne grupe građana koji se bore za očuvanje Crne Gore i crnogorskog nacionalnog i građanskog identiteta. Ako vam je svaka istina kao ova da ja predvodim navedene organizacije onda građani ove Države treba da budu ozbiljno zabrinuti kuda vaša nesposobna družina vodi ovu ponosnu Državu. Već ste prepoznati kao osoba koja ne drži reč pa od vas sve što kažete i nije važno i značajno jer to već niko ne doživljava za ozbiljno. Istina je da patriotske organizacije ne vodim, nisam njihov član i nemam bilo kakve veze sa njihovim aktivnostima ali poštujem njihov rad uz uverenje da će ih biti sve više svakoga novog dana. Radije sa njima i jedan dan, nego sa dušmanina svega crnogorskog - rekao je Veljović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a