NIKŠIĆ OBLEPLJEN PLAKATIMA: Daka Davidović u rukama drži snajper, a pored njega Milo Đukanović (FOTO)

Novosti online

05. 03. 2021. u 08:07

ŠIROM Nikšića sinoć su osvanuli plakati sa parolom "Ovakav Nikšić Hoće! na kojima se vidi Miodrag Daka Davidović koji u ruci drži automatsku pušku i pored njega lider DPS-a i predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

НИКШИЋ ОБЛЕПЉЕН ПЛАКАТИМА: Дака Давидовић у рукама држи снајпер, а поред њега Мило Ђукановић (ФОТО)

Foto: Tviter

Pored njih izlepljen je takođe još jedan plakat pod nazivom "Švercerski pokret".

Ovi plakati osvanuli su na nekoliko mesta u Nikšiću.

Na plakatima se oslikvaju motivi cigareta i oružja sa kojima se povezuje biznismen Miodrag Daka Davidović i njegova saradnja sa Milom Đukanovićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)