DAVLJENIK SE ZA SLAMKU HVATA: Mišo Savović odgovara glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću

Milutin SEKULOVIĆ

12. 02. 2021. u 19:41

POVODOM objave Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića koji se krije iza saopštenja Specijalnog tužilaštva, a sa ciljem diskreditacije njegovog oca specijalnog tužioca Živka Savovića koji je podneo osnovanu krivičnu prijavu protiv njega i drugih lica u predmetu "državni udar", oglasio se sin tužioca Savovića Mišo, koji je kazao da je 2017. godine, kao u tom trenu nezaposlena osoba, dobio poziv da u Rusiji da predstavlja Crnu Goru na svetskom događaju koji je okupio više hiljada ljudi iz celog sveta.

ДАВЉЕНИК СЕ ЗА СЛАМКУ ХВАТА: Мишо Савовић одговара главном специјалном тужиоцу Миливоју Катнићу

Foto: Fejsbuk

-Nemajući dovoljno novca da sam finansiran avionsku kartu, obraćam se različitim institucijama sa dopisima za sponzorstvo i od Opštine Budva dobijam 200 evra zbog kojeg je verovali ili ne ispitivan Dragan Krapović, bivši gradonačelnik Budve.

Znajući pošten i skroman život mog oca i moje porodice, kao i to da nema za šta da se uhvati i diskredituje, Milivoje Katnić pribegava nekim zlonamjernim kreacijama po kojima je inače prepoznat u javnosti.

Dodatni cilj je diskreditacija političkog subjekta Aleksa Bečić – Demokrate – Demokratska Crna Gora, a zbog najavljenih izmjna u Tužilaštvu.

- Pozivam Milivoja Katnića ovim putem da saopšti kakve informacije su prenošene Demokratskoj Crnoj Gori, a za sponzorstvo od 200€, kao i zašto do sad nije reagovao ako je sve to tačno- kaže Mišo Savović, koji ističe da Katnića, očito, "svrbe nepočinstva u slučaju „državni udar“ za koji mu je pukla prijava od mog oca i zbog čega je spreman na sve i opako sveti se poštenom narodu''.

- Ne znam samo ko će mu u ovom moždanom udaru biti Paja a ko Sinđa. Davljenik se i za slamku hvata- kaže Savović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna