MILOVA NOVINARKA NAPALA AMBASADORKU SAD: Da li je moguće da tako velika zemlja u Crnu Goru pošalje takvog predstavnika?

Novosti online

09. 12. 2020. u 11:02

МИЛОВА НОВИНАРКА НАПАЛА АМБАСАДОРКУ САД: Да ли је могуће да тако велика земља у Црну Гору пошаље таквог представника?

Foto: Nenad Madnić

NOVINARKA Tamara Nikčević objavila je na RTCG da je ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država DŽudi Rajzing Rajnke na privatnoj večeri projektovala, kako tvrdi, da će predsednik Crne Gore Milo Đukanović izvesti tenkove na ulice nakon izbora 30. avgusta.

Nikčević je u javnosti prepoznata kao osoba bliska Đukanoviću i ideolozima tvrde nacionalističke strukture u Demokratskoj partiji socijalista.

Ona je u emisiji Teleskopija u kojoj je gost bio LJubomir Filipović dodala i da je to žena koja tvrdi da DPS progoni hrišćane.

- To ne da je neozbiljno, nego ja ne znam sa čime se to graniči - prokomentarisala je Nikčević.

Nikčević je insistirala da je njen izvor vrlo pouzdan i pitala - da li je moguće da jedna tako velika zemlja pošalje u Crnu Goru takvu ambasadorku.

Filipović je više puta rekao da smatra da se verovatno radi o pogrešno shvaćenoj izjavi.

Nikčević je Aiva Orava, bivšeg šefa Delegacije EU u Crnoj Gori nazvala "notornim".

(Vijesti.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Čika Crni

09.12.2020. 16:04

Svaka država šalje ambasadora onog kalibra koliko joj je bitna želja domaćin. Što jača država to više sebi može da dozvoli takav luksuz. A dotični ambasador će imati veću slobodu komentarisanja ukoliko je zemlja domaćin manje bitna.

Zoran

09.12.2020. 22:41

Cinjenice kazu da se svetcki predsednici i premijeri nisu narocito druzili sa Dukanovicem vodeci racuna na svoj dignitet i ugled..Uglavnom trecerazredne diplomate su komucinari sa korumpiranim vladarom Crne Gore..

Sara

09.12.2020. 23:45

@Zoran - Zorane pricas o korupcija.Odgovori kako je Krivokapic sa platom od 1200 eura plus platom supruge500 eura sa petoro dijece mogao kupiti stan od 124 m kvadratna pod povoljnim uslovima, stan koji je pripadao drzavi..On kreditno nije bio sposoban.Zasto njemu povoljni uslovi i da metar kvadratni mijesto 1200 placa 170 eura.Zar to nije pljacka novca poreskih obaveznika.Zasto njemu privilegija a ne vodoinstalateru pekaru konobaru.Dolazak na posao taksijem je populisticki geg. Desetine hiljada porodica ilegalno je podiglo kuce na drzavnom zemljistu a pricaju o korupciji. ZAr to nije pljacka

Gojko

10.12.2020. 10:42

@Sara - Pa pitajte ga,ako imaš te podatke,predaj ih Katniću.No,ne napisa ništa o milijardama evra Prve porodice,švercu cigareta,kokaina / državnim i vojnim brodovima / kotorski klanovi,heroina / rožajski klan /,azerbejdžanski klan / Porto ovaj,Porto onaj / i mnogo toga.Nego čovek koji ipak otplaćuje kredit za stan.Ajd kod Katnića,vidovitog.

Kostadin

10.12.2020. 08:57

Pa koga da pošalju u ne mikro već NANO zemlju koja ima stanovnika kao jedno predgrađe nekog grada u SAD.Treba da pošalju predsednika kućnog saveta neke veće zgrade. Realno.