MILOVOM DPS-u SMETA NARODNA TUGA ZA AMFILOHIJEM: Izgovaraju se koronom, obrušili se i na Krivokapića

Novosti online

31. 10. 2020. u 20:05

OPOZICIONA Demokratska partija socijalista Mila Đukanovića oglasila se saopštenjem povodom izliva narodne tuge zbog smrti mitropolita Amfilohija, a posebno su zabrinuti ponašanjem mandatara Zdravka Krivokapića za kojeg kažu da svojim aktivnim učešćem ne prepoznaje trenutak da utiče na svest građana o opasnosti takvog ponašanja.

МИЛОВОМ ДПС-у СМЕТА НАРОДНА ТУГА ЗА АМФИЛОХИЈЕМ: Изговарају се короном, обрушили се и на Кривокапића

Foto: D. Milovanović/AP

Krajnje neobičnim smatraju to što će, kako kažu, Javni servis svih građana Crne Gore direktno prenositi sahranu mitropolita, koja može biti rizična za zdravlje ljudi, što je kažu direktno kršenje mera NKT.

Za Krivokapića kažu da se ponaša suprotno onom što se "očekuje od nekog ko treba da bude na čelu vlade građana svih vera i nacionalnosti".

- On svojim javnim objavama na društvenim mrežama nastupa isključivo sa pozicija propagatora religije i posvećenog vernika jedne crkve u Crnoj Gori - navodi se u saopštenju u kojem DPS poziva one koji su uključeni u organizaciju ispraćaja mitropolita SPC da imaju u vidu, sve izazove, a pre svega zdravstvene koje prate jedan ovakav događaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

IZMEĐU TOPLOG MORA I SVEŽE PLANINE: U borovoj šumi, ušuškao se Kemer, a u Kemeru odličan hotel