FIJASKO STD: Obustavili istragu protiv vozača Duška Kneževića, jer nema dokaza, a javnost ubjeđivali da su prali pare za DF

Novosti online

14. 10. 2020. u 13:03

SPECIJALNO tužilaštvo obustavilo je istragu protiv vozača Duška Kneževića, koji su se teretili za stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.

ФИЈАСКО СТД: Обуставили истрагу против возача Душка Кнежевића, јер нема доказа, а јавност убјеђивали да су прали паре за ДФ

V. Danilov

U naredbi SDT-a za obustavljanje postupka protiv vozača Kneževića se navodi se da ne postoje dokazi iz kojih proizilazi osnovana sumnja da su izvršili navedena krivična đela.

U septembru 2017. uhapšeni su vozači Atlas Grupe Natko Peličić, Predrag Pejović, Dražen Vujisić, Goran Grujović, Vlado Stevanović. Dovođeni su tada u vezu za pranje novca za Demokratski front, što se na kraju pokazalo kao laž.

Ispostavilo se da su vozači ustvari konvertovali novac Slavoljuba Miga Stijepovića, savjetnika Mila Đukanovića, što je Knežević dokazao objavljivanjem video snimka.

Duško Knežević je odmah po njihovom hapšenju saopštio da mu je nuđena nagodba da saopštio da su njegovi vozači prali novac za DF, ali da je on odbio tu nagodbu.

Knežević je aferu “Koverta” otvorio objavljivanjem video-snimka na kojem Stijepoviću predaje kovertu koju ovaj stavlja u džep, govoreći mu da je u njoj 97.000 eura.

(Borba.me)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)