MILO "PISAO" ABAZOVIĆU - DINOŠINOM RUKOM: Ako formiraš vlast sa srpskim partijama ideš u 9. krug pakla

Novosti online

03. 09. 2020. u 19:45

NIJE Dinoša jedini koji je minulih dana svoje misli "kovertovao" i poslao lideru jedne od tri pobedničke koalicije, sa ciljem da ga ubede da druge dve ne valjaju. Ili bar jedna. Ipak, za razliku od saradnika DPS-a, Abazović je imun na "koverte".

МИЛО ПИСАО АБАЗОВИЋУ - ДИНОШИНОМ РУКОМ: Ако формираш власт са српским партијама идеш у 9. круг пакла

Foto: Printscreen

Dugogodišnji „partner“ Mila Đukanovića i crnogorskog režima, bivši ministar u vladi Crne Gore, ambasador u Tirani a sada u Prištini – Ferhat Dinoša, obratio se pismom lideru koalicije „Crno na bijelo“, Dritanu Abazoviću, pokušavajući da ga ubijedi da iznevjeri volju opozicionih glasača i oformi vlast sa poraženim DPS-om. 

Nije Dinoša jedini koji je minulih dana svoje misli „kovertovao“ i poslao lideru jedne od tri pobjedničke koalicije, sa ciljem da ga ubijede da druge dvije ne valjaju. Ili bar jedna. Ipak, za razliku od saradnika DPS-a, Abazović je imun na „koverte“. A ako slučajno otvori ovu Dinošinu, ili pak zaviri u režimske medije – osim poziva da izda sebe i svoje glasače, naći će i panegirik šefu režima, Milu Đukanoviću. Onom istom koji je, pored brojnih nepočinstava, Abazovića nazivao „bitangom“ i „albanskim četnikom“.

Dinoša je podsetio da je on dao nepodeljenu podršku Milu Đukanoviću i da se za to nije pokajao, jer bez Mila ne bi „svanulo ni Crnogorcima ni Albancima“. Bez Đukanovića bi, kaže Dinoša, Crna Gora bila Ravna Gora.

Upozorio ga je na „opasne“ Srbe koji, gle čuda, nisu zdušno prihvatili proglašenje nezavisnosti Kosova i poručio da sa njima ne smoje formirati vladu.

„Blagosiljao bi te njihov politički lider u popovskoj odori koji je anatemisao Đukanovića kada je priznao Kosovo. Ali bi te Dante bacio u 9. krug. Zato, nemoj tamo, ljudski te molim.“, poručuje Dinoša.

Ocenio je da se danas Crna Gora ne može sačuvati bez Mila Đukanovića, kao i da bi bilo lijepo da on bude premijer buduće vlasti koju bi napravio sa DPS-om, inače će nestati na prvoj krivini nacionalističkog pro srpsko-ruskog pohoda na suverenu Crnu Goru.

Na kraju je ponovio da samo Abazović sa svojim „kompartijcima“ može spasiti Crnu Goru i ljubazno mu preporučio da ga pozove na ručak.

(IN4S)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju