POLICAJAC MILOJE KOJI JE ODBIO DA TUČE SVOJ NAROD: Sprali smo ljagu sa svoga obraza - Crna Gora je na korak do slobode!

V.K.

30. 08. 2020. u 18:16

ПОЛИЦАЈАЦ МИЛОЈЕ КОЈИ ЈЕ ОДБИО ДА ТУЧЕ СВОЈ НАРОД: Спрали смо љагу са свога образа - Црна Гора је на корак до слободе!

Foto: V.K.

MILOJE Šćepanović, policajac iz Nikšića koji je odbio da tuče narod u svom gradu koji su se usprotivili usvajanju Zakona o slobodi veroispovesti zbog čega je ostao bez posla, glasao je, kako kaže, za onoga koji neće prodati veru za večeru.

- Crna Gora je na korak do slobode. Oslušnuo je hristoljubivi narod poruke svojih duhovnih pastira da izađu na izbore i glasaju po svojoj savesti. Režim je hteo da našu veru pravoslavnu u lance veže, ali u tome nije uspeo.

- Ovo je velika pobeda čojske Crne Gore, zemlje slavnih predaka. Crna Gora je sprala ljagu sa svog obraza - kaže za portal "Novosti" Šćepanović.

- Ponosan sam što sam jedan od Hristovih vojnika spreman da, ako zatreba, život svoj položi za veru i otačastvo. Danas je obična olovka pobedila laži i prevare, tugu i bedu - kazao je on.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Aleksandar

30.08.2020. 19:13

@Pavle - Лупио сам ти минус, јер црногорци нису жељни промена, него Срби. Доле живе и Срби, српски народ. Покушај то да укапираш.

ljubo

30.08.2020. 20:14

@Aleksandar - evo i tebi ja "lupio" Minus! Crnogorci kao i Srbi zeljni su promena, montenegrini i milogorci ih ne zele....shvati to vec jednom!

Aleksandar

30.08.2020. 21:52

@ljubo - Да ли међу тим "монтенегринима" и "милогорцима" има Срба. Сви они се листом изјашњавају као Црногорци. Жао ми је што не можеш то да укапираш. Мене интересује мој народ, српски народ, на првом месту, не умањујући потребу да са свима Срби имају мир и добру сарадњу.