JEZIVI NATPIS NA GROBLJU U NIKŠIĆU: Narod upozoren! (FOTO)

V. K.

24. 08. 2020. u 14:20

NOVA pravila važe za novo gradsko groblje u Nikšiću - zabranjeno hodanje po grobnicama!

ЈЕЗИВИ НАТПИС НА ГРОБЉУ У НИКШИЋУ: Народ упозорен! (ФОТО)

Foto: Z. Jovanović

Ovaj natpis istakle su nadležne službe, ali je neizvesno da li će nesavesni građani, uprkos upozorenju, nastaviti da tumaraju po večnim kućama pokojnika.

Foto: V. K.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Miloje

24.08.2020. 22:21

A shto? Da nekog sluchajno necu nachepiti? Kad odem u neku normalnu stranu zemlju groblja izgledaju kao parkovi. Mali spomenici, chesto poput prirodnog kamena u travi i to je sve. lepa trava okolo, milina se proshetati. Grobar lepo prodje jegnom nedeljno sa kosilicom i sve pokosi. Lakoca odrzavati. A kad dodjem na nashe groblje moram ba preskachem ograde i porporne zidove. Pa zar i u smrti moramo da se ogradjujemo. A spomenici obavezno moraju da budu crni mermer iz Aftike i krstaca 2m visoka. Da plashi svakoga ko se priblizi na kilometar, a nedaj boze da ti je kuca blizu. Nemozesh je prodati ni za trecinu cene. I posle 50 godina kad mermer popuca, od groblja ce ostati samo gomila shuta. Generalno, glup smo narod.

Zafir

26.08.2020. 20:08

Pa da li je iko shvatio da Niko nikad nije šetao po grobnici, I sad kaže neki znak iz crne gore : Ne radite to, STROGO ZABRANJENO!!!!!!!