POBEDA KREĆE IZ PLJEVALJA: Zdravko Krivokapić poručio - Crna Gora je zemlja svih nas (FOTO)

M.D.

10. 08. 2020. u 22:12

NOSILAC liste „Za budućnost Crne Gore“, Zdravko Krivokapić poručio je u Pljevljima da je Crna Gora zemlja svih nas – „svih nas koji želimo da ostanemo i u njoj gradimo budućnost“.

ПОБЕДА КРЕЋЕ ИЗ ПЉЕВАЉА: Здравко Кривокапић поручио - Црна Гора је земља свих нас (ФОТО)

Foto: Koalicija za budućnost

Nosilac narodne koalicije "Za budućnost Crne Gore", prof. Zdravko Krivokapić, započeo je obilazak severa zemlje, a u narednim danima obići će i druge opštine i razgovarati sa građanima o predstojećim izborima.

Prilikom posete manastiru sv. Trojice u Pljevljima Krivokapić se sastao sa sveštenstvom, monaštvom i građanima Pljevalja.

- Lista „Za budućnost Crne Gore“ koju ja predvodim svoju kampanju startuje od Pljevalja. Ne slučajno Pljevalja, i ne slučajno od Manastira sv. Trojice – jer sv. Trojica su osnov pravoslavlja. Narod pljevljaski uvek prepoznaje pobednika, ovoga puta pobjeda kreće iz Pljevalja. Za budućnost Crne Gore!“-poručio je prof. Krivokapić.

Foto: Koalicija za budućnost

 

On je naglasio da ovi izbori predstavljaju odličnu šansu za rešavanje nagomilanih problema u našem društvu.

Krivokapić je istakao važnost početka kampanje upravo iz Pljevalja i zbog „kontinuirane ekonomske marginalizacije, privredne devastacije ovog grada i ugrožavanja zdravlja građana i životne sredine – što je posledica velikog zagađenja koje trpi najsjevernija opština u Crnoj Gori.“

- Ako želimo da naša zemlja ima budućnost, tu odluku donosimo sada ili nikada. Crna Gora je zemlja svih nas – svih nas koji želimo da ostanemo i u njoj gradimo budućnost. Oni koji su nas doveli do ove tačke su razmišljali samo o svojim foteljama, ne o budućnosti naše dece, ne o generacijama koje će doći. Ono što mi želimo da ponudimo jeste novi put jer sada – novi put je jedini put koji imamo. I što pre shvatimo u kakvoj se situaciji danas nalazimo, pre ćemo se oporaviti- saopštili su iz narodne koalicije „Za budućnost Crne Gore“

Dodaju da je „budućnost u Crnoj Gori koja pripada svim građanima, a ne samo izabranima!“

                                                 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a