PRITVOR DO 30 DANA: Baranin osumnjičen za razbojništvo zbog pljačke mega marketa

B. Dabić

07. 08. 2020. u 16:19

DEŽURNI sudija za istrage Osnovnog suda u Baru Valentina Vuković odredila je pritvor Aleksandru B. (41) iz Bara koga je policija uhapsila u utorak veče, sat vremena nakon što se dogodilo razbojništvo u mega marketu Franca, u centru grada.

ПРИТВОР ДО 30 ДАНА: Баранин осумњичен за разбојништво због пљачке мега маркета

Foto: B. Dabić

- Određen je pritvor do 30 dana. Na teret mu se stavlja krivično delo razbojništvo, kazala je za Novosti PR Osnovnog suda u Baru sudija Tamara Spasojević.

Podsetimo, razbojništvo se dogodilo u utorak veče, oko 21:00 h, a za  nepunih sat vremena policija je uhapsila  Baranina  osumnjičenog da je uz upotrebu pištolja počinio razbojništo u mega marketu Franca.

Kako je  Novostima potvrđeno, razbojnik je ušao u prodavnicu, repetirao pištolj i uperio oružje u pravcu kasirke A.M. kojoj je naredio da pokupi novac od pazara i da mu ga preda. Kasirka je dala novac nakon čega je razbojnik pobegao u pravcu stana u kome  živi. On je iz kase otuđio oko 500 evra.

Prodavačica  nije zadobila povrede, ali jeste preživela šok. Njen kolega je pozvao policiju, koja je ubrzo  uhapsila razbojnika. Tok razbojništva su  snimile kamere u prodavnici.

Policija je uhapsila Baranina oko 22 sata, u Ulici 24. novembra. Takođe, pronađena je i otuđena suma novca. 

Drskost razbojnika, čiji dosije od ranije postoji u policiji, ogleda se i u činjenici da se mega market Franca nalazi na trista metara od CB Bar Ovo je drugo razbojništvo u ovom mega market u pslednjih nekoliko godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri