BILBORDI „NE DAMO SVETINjE“: Snažna poruka jedinstva SPC u Crnoj Gori

Novosti online

petak, 17. 07. 2020. u 16:41

БИЛБОРДИ „НЕ ДАМО СВЕТИЊЕ“: Снажна порука јединства СПЦ у Црној Гори

Foto IN4S

Širom Crne Gore pojavili su se bilbordi sa porukom „NE DAMO SVETINjE“ u organizaciji udruženja Saradnja za budućnost-Crna Gora-Srbija-Republika Srpska, javlja portal IN4S.

Direktor udruženja Vladislav Bojović saopštio je za IN4S da je cilj ove bilbord kampanje da se pošalje snažna poruka jedinstva Srpske pravoslavne crkve i njenog istorijskog postojanja u Crnoj Gori, kao i da se dodatno učvrsti većinska pravoslavna Crna Gora u veri da ćemo svetinje i pravoslavlje odbraniti od onih koji bi da ih otimaju i gase.

Foto IN4S

„Namera jeste da se i na ovaj način ukaže na najvišu vrednost i značaj očuvanja pravoslavlja u Crnoj Gori, koje je evidentno ugroženo suludom namerom aktuelne vlasti da formira partijsku crkvu, koja samim tim i ne bi bila crkva, kao i da otima svetinje, koje od njihovog postanka jesu svetinje Srpske pravoslavne crkve”, rekao je Bojović za portal IN4S.

Foto IN4S

Foto IN4S

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Beli

17.07.2020. 17:18

Ne bih voleo da se to desi, ali na žalost milogorci će brzo poskidati bilborde jer su teški antihristi i rade sve što im ne častive sile narede.