JEZIVA NESREĆA U BUDVI: Jahta prepolovila barku i na mestu usmrtila devojku (31), uhapšen maloletnik

NovostiOnline

11. 07. 2020. u 23:55

MAJA Š. (31) stradala je danas u pomorskoj nesreći u budvanskom akvatorijumu.

ЈЕЗИВА НЕСРЕЋА У БУДВИ: Јахта преполовила барку и на месту усмртила девојку (31), ухапшен малолетник

Foto: D. Dozet

U sudaru manje jahte i barke, povređen je i Vladan S., koji je sa stradalom bio u barci.

Zbog sumnje da je, upravljajući jahtom, izazvao tešku nesreću na vodi, budvanska policija uhapsila je sedamnaestogodišnjeg M.S.

Nesreća se dogodila oko 14 sati, na moru između plaže Mogren i ostrva Sveti Nikola.

Prema saznanjima "Vijesti" iz Uprave policije, tužilaštvo maloletnika tereti da je počinio teško krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja u sticaju s krivičnim delom izazivanje opšte opasnosti.

Izvor iz istrage kazao je da je jahta prešla preko barke i prepolovila je, nakon čega je potonula.

- Nakon sudara povređeni Vladan je pokušao da spasi tridesetednogodišnjakinju, ali je ona na mestu stradala - kazao je sagovornik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)