KALUĐEROVIĆ SPREČIO JOŠ VEĆI MASAKR: Crna Gora ga smatra herojem, dežurna tužiteljka navodi da još uvek nije uhapšen

M. SEKULOVIĆ/S. ĐOKIĆ

13. 08. 2022. u 09:05

KAKO "Novosti" saznaju, ubica Vuk Borilović nije imao kriminalnu prošlost, a bio je zaposlen kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen i imao je troje dece. Bio je strastveni lovac.

КАЛУЂЕРОВИЋ СПРЕЧИО ЈОШ ВЕЋИ МАСАКР: Црна Гора га сматра херојем, дежурна тужитељка наводи да још увек није ухапшен

Foto: Printskrin/Fejsbuk

U krvavi pir krenuo je naoružan lovačkim karabinom i opasan sa dva reda redenika. Kao što smo odmah izvestili, Borilovića je u još krvavijem naumu sprečio Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, koji ga je likvidirao hicima iz vatrenog oružja, a nakon, kako je kazala teškog uviđaja koji je imala, to je potvrdila i dežurna tužiteljka Andrijana Nastić i kazala da taj čovek za sada nije uhapšen i da još uvek nije jasno kako će sve biti kvalifikovano...

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Prema rečima ministra policije Crne Gore Filipa Adžića, rođenog Cetinjanina na Cetinju ništa nije nagoveštavalo da bi Borilović mogao počiniti bilo šta slično zločinu koji je počinio u petak oko 16 sati u svojoj kući a potom na ulici pred Vladinim domom.

Kako se saznaje, Borilović je neko vreme bio povučen, a nedavno je imao i sukob sa jednim sugrađaninom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Podgoricke Fore (@pg_forass)

Crni bilans ovog masakra mogao bi biti još crnji jer su u Kliničkom centru Crne Gore životno ugrožene tri osobe, žrtve pucnjave, koje su operisane i lekari se bore za njihove živote. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

ODBIO I DŽONIJA I BREGU: Popularni pevač nije hteo da peva u Bijelom dugmetu - i dan-danas žali zbog toga