"KRIVOKAPIĆ I SPAJIĆ SU AMERIČKI I BRITANSKI PROJEKTI" Medojević - "Pokazali su se kao vojnici antisrpskog projekta"

Novosti onlajn

08. 03. 2022. u 17:21

- GRAĐANI Berana moraju da znaju da su Krivokapić i Spajić projekat obaveštajnih službi SAD i UK i da moraju da se u ovom globalnom sukobu svrstaju protiv Rusije - kazao je predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera DF-a, Nebojša Medojević.

КРИВОКАПИЋ И СПАЈИЋ СУ АМЕРИЧКИ И БРИТАНСКИ ПРОЈЕКТИ Медојевић - Показали су се као војници антисрпског пројекта

Foto: TV Prva printskrin

- Njihova Vlada je proglasila Ambasadora Srbije i Ambasadora Rusije za persone non grata! Pored toga što su lopovčine i šverceri cigareta, Krivi i Spajić su se pokazali kao vojnici antisprskog i antipravoslavnog projekta globalne duboke države - istakao je on.

On je dodao da je samo DF je ostao principijelni i dosledni borac za pravu istinsku tradicionalnu Crnu Goru, te da su oni pozvali sve na neutralnost i nemešanje u rat u Ukrajini.

- Vlada Krivokapića i Spajića je uvela sankcije Rusiji, uvela zabranu leta ruskim avionima preko teritorije Crne Gore, proglasila Ambasadora Rusije i Srbije kao persone non grata, smenila ministra Leposavića, prevarila Patrijarha SPC i odbili potpisivanje Temeljnog Ugovora, učestvovala u švercu cigareta i kokaina, nezakonito zadužila zemlju za 750 mil evra - kazao je Medojević.

Medojević je istakao da je svaki glas za “Berane sad” glas za mafiju Mila Đukanovića i DPS.

- Novac koji ovih dana dele aktivisti “Berane Sad” je krvavi novac od šverca cigareta i droge. Nema razlike u odnosu na prljave pare koje su aktivisti DPS-a delili građanima Berana na prethodnim izborima. Iste su to pare i ista politika. Samo DF oslobađa! - zaključio je Medojević.

(Borba.me)

BONUS VIDEO:

MOLI SE BOGU I DRŽI SE RUSIJE: U Podgorici skup podrške bratskom narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna