CRTAJU NAM METU! Predsednik Udruženja novinara Crne Gore Tihomir Burzanović, podneo prijavu protiv podgoričkog portala Analitika

V. K.

28. 02. 2022. u 17:11

PREDSEDNIK Udruženja novinara Crne Gore Tihomir Burzanović podneo je prijavu protiv podgoričkog portala „Analitika“, zbog teksta koji je dans objavljen oko 7 časova pod naslovom „Ovo je trenutak da AEM i Tužilaštvo iz Crne Gore uklone rusko-srpsku propagandu“.

ЦРТАЈУ НАМ МЕТУ! Председник Удружења новинара Црне Горе Тихомир Бурзановић, поднео пријаву против подгоричког портала Аналитика

Foto V. K.

-U tom tekstu se meni kao i dopisnicima Srpske novinske agencije Srna kao i članovima Udruženja novinara Crne Gore koji rade za medije u Srbiji i ruske medije sa sedištem u Srbiji crta meta i traži da nam se zabrani elementarno pravo na rad. Upotrebljavaju se najprljaviji izrazi kao što je kloaka. Uz prijavu sam priložio fotokopije objave. Zahtevam da nadležni organi preduzmu sve mere i radnje u skladu sa zakonom i ustavom, navodi Burzanović.

U spornom tekstu navodi se da „više država EK, UK i SAD koordinirano zatvora destruktivne ruske državne i paradržavne televizije“.

Foto V. K.

-EK najavljuje još akcija. Pravi je trenutak da najzad obuzdamo anticrnogorsku propagadu kojoj su tijelo i glava drugdje, a u CG joj je samo kloaka, poručili su sa portala Analitika.

BONUS VIDEO: RUSI UŠLI U HARKOV: Oklopna vozila se probila u centar drugog najvećeg ukrajinskog grada

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)