JEZIV SLUČAJ SILOVANJA DEVOJČICE (12) U PLAVU: Uhapšen muškarac (27), osumnjičen da je maloletnicu drogirao pre strašnog čina

M.S.

30. 11. 2021. u 16:23

POLICIJA je u Plavu, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, uhapsila U.M. (27) iz Plava zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje i krivično delo obljuba sa detetom na štetu maloletne ženske osobe.

ЈЕЗИВ СЛУЧАЈ СИЛОВАЊА ДЕВОЈЧИЦЕ (12) У ПЛАВУ: Ухапшен мушкарац (27), осумњичен да је малолетницу дрогирао пре страшног чина

Ilustracija / Foto Depositphotos

- U.M. je, kako se sumnja, 6. aprila 2020. godine izvršio krivično delo silovanje na štetu ženske osobe koja je u tom trenutku imala 12 godina, na način što je upotrebom psihoaktivne supstance onesposobio devojčicu i izvršio krivično jelo. Krivično delo obljuba sa detetom, osumnjičeni je izvršio u julu 2021. godine nad istom devojčicom tako što je, kako se sumnja, prilikom susreta sa njom imao seksualne odnose iako je bio svestan da oštećena devojčica ima 13 godina i da je psihički i fizički nezrela, saopštila je Uprava policije Crne Gore, koja podseća da je protiv U.M. prethodno podneta krivična prijava državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo vanbračna zajednica sa maloletnicom. 

Devojčica inače duže od godinu dana živi kod U. M., pored njegove supruge i dvoje dece, što je u Plavu bila javna tajna i na šta se niko donedavno nije osvrtao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna