MEDOJEVIĆ: Vesleli ministar Majki predložio da se patrijarh Porfirije i mitropolit Joanikije preruše u medicinske radnike

Novosti online

25. 11. 2021. u 22:47

LIDER Pokreta za promjene Nebojša Medojević tvrdi da je crnogorski ministar Milojko Spajić predlagao da se patrijarh Porfirije i mitropolit Joanikije preruše u medicinske radnike i da ih kolima Hitne pomoći “prošvercuju” do Cetinjskog manastira na ustoličenje.

МЕДОЈЕВИЋ: Веслели министар Мајки предложио да се патријарх Порфирије и митрополит Јоаникије преруше у медицинске раднике

Foto: TV Prva printskrin

- Veseli ministar Majki predlagao da se patrijarh Porfirije i mitropolit Joanikije preruše u medicinske radnike i da ih kolima Hitne pomoći “prošvercuju” do Cetinjskog manastira na ustoličenje. Hitna pomoć SAD! Sprdnja od Vlade. Sprdnja od države – napisao je Medojević na Tviteru.

Podsetimo, predsednik parlamentarnog Odbora za bezbednost Milan Knežević kazao je juče da se neće smiriti dok ne utvrdi koji je ministar predlagao da se mitropolit i patrijarh preruše u medicinske radnike i tako u kolima Hitne pomoći prođu Belveder.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)