SNP: Trenutna lokalna vlast u Pljevljima da prestane da zamava javnost

M. D.

12. 11. 2021. u 13:54

OPŠTINSKI odbor Socijalističke narodne partije (SNP) u Pljevljima pozvao je trenutnu lokalnu vlast da ne zamajava javnost o idejnim rešenjima i planiranim projektima, a da pritom, do sada nije realizovala niti jedan započeti projekat, ili su započeti a ostali nezavršeni.

СНП: Тренутна локална власт у Пљевљима да престане да замава јавност

M. Drobnjak

- Trenutno je u javnosti aktuelno idejno rešenje za Borovičko jezero, koje sigurno ova vlast neće odraditi, jer će ih građani Pljevalja u skorijoj budućnosti poslati u političku prošlost. Ovu lokalnu vlast u narednom periodu čeka nastavak strmoglavog pada u svim segmentima, sve do prolećnih  izbora-kazali su iz SNP-a.

Oni su podsetili javnost  da je ova lokalna samouprava na čijem je čelu bio Mirko Đačić (DPS) 12. maja 2016. godine poverila izradu glavnog projekta uređenja prostora kod motela „Vodice“ i javne česme kod stare vodenice a da smo svedoci da do danas u ovom delu parka ništa nije urađeno.

Iz SNP-a ističu da  će se isto desiti i sa idejnim rešenjem za Borovičko jezero ali da lokalna vlast koju čine predstavnici DPS-a pokušava da bar na taj način donekle ublaže svoj politički sunovrat na predstojećim lokalnim izborima.

-Ova lokalna vlast pokazuje da nije dorasla zadatku i da ništa od onoga što je obećala neće realizovati, kao i da ništa od onoga što je započela neće kvalitetno i blagovremeno dovršiti-kazali su iz SNP, navodeći primer  rekonstrukcija ulice Kralja Petra Prvog, postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, koje je koštalo preko sedam miliona eura, a da do danas ovo postrojenje nije u funciji.

Oni su uputili molbu građanima Pljevalja da ne nasedaju na lažna obećanja ove lokalne vlasti.

- Ovu lokalnu samoupravu bi zamolili da do kraja svog mandata ne promovišu idejna rešenja i projekte jer neće biti u prilici da ih realizuju, već da zakrpe i saniraju gradske ulice i trotuare koje već duži vremenski period čekaju da stigne asfalt valjda sa neke druge planete-zaključili su iz SNP-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)