PRVU DOZU PRIMILO 42 ODSTO GRAĐANA: Kotor je grad sa najviše vakcinisanih građana u Crnoj Gori

M. S.

19. 08. 2021. u 12:35

NA sastanku Operativnog štaba za praćenje i suzbijanje epidemije Kovid-19 na teritoriji opštine Kotor naglašeno je da je Kotor grad sa najviše vakcinisanih građana u Crnoj Gori.

ПРВУ ДОЗУ ПРИМИЛО 42 ОДСТО ГРАЂАНА: Котор је град са највише вакцинисаних грађана у Црној Гори

Foto Đ. C.

- Kotor je prvi po broju vakcinisanih u Crnoj Gori (skoro 10.000). Prvu dozu vakcine primilo je 42 odsto punoletnih građana, dok je i drugom dozom vakcinisano 36 procenata građana - saopšteno je iz Opštine Kotor, uz apel da se poštuju mere, prvenstveno nošenje maske, držanje distance i redovna higijena ruku, kao i da se građani vakcinišu kako bi zaštitili sebe i ljude oko sebe.

Upućen je apel ugostiteljima da se pridržavaju odluke da gosti pokazuju sertifikat o vakcinaciji uz važeći lični dokument prilikom ulaska u ugostiteljske objekte.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)