MANDIĆ: Ko spinuje i vara javnost da strane Ambasade ne dozvoljavaju liderima DF-a ulazak u Vladu?

Novosti onlajn

07. 07. 2021. u 10:21

PREDSEDNIK Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić na pres konferenciji koja je održana nakon sastanka lidera parlamentarne većine rekao je da se opet ovih dana provlači priča kako neki članovi Demokratskog fronta ne mogu ući u Vladu, a neki mogu i kako iza takve priče stoji američka ambasada i pojedini ministri iz sadašnje Vlade.

МАНДИЋ: Ко спинује и вара јавност да стране Амбасаде не дозвољавају лидерима ДФ-а улазак у Владу?

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Mi nemamo takva saznanja i sa nama nije razgovarao niko iz američke ambasade, niti nam predočio činjenice da je neko poželjan ili nepoželjan i da u Crnoj Gori treba da vladaju neka druga pravila u odnosu na ona pravila koja vladaju u svim drugim demokratskim državama. I ponavljam, nama to niko nije predočio - rekao je Mandić.

On je i dodao da ne vjeruje da ambasada Sjedinjenih američkih država u Crnoj Gori želi da među političarima ove zemlje, na jedan grub način nekoga diskriminiše ili što je još gore da nekoga proglašava neprijateljem.

- Ne vjerujemo dokle ide ta priča o nama, koja uopšte ne odgovara o onome što su današnje prilike u Crnoj Gori, ali i kada se pravila prošla Vlada neki bezbjednjaci i neki slučajni ljudi koji su se kretali po Crnoj Gori su uspjeli da nametnu takvu priču i da posvjedoče kako su oni bili važni prenosioci vijesti i poruka kako bi trebalo da izgleda neka Vlada - saopštio je Mandić.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!