TRAGIKOMIČNA PORUKA POSLANIKA DPS: "Čuvali smo obraz Crne Gore!"

M. S.

17. 06. 2021. u 22:03

POSLANICI DPS koji su po naredbi stigli u Skupštini Crne Gore gde su izbegevali duele o Srebrenici, budžetu i ostali pitanjima, sijali su od zadovoljstva posle glasanja o rezoluciji o genocidu u Srebrenici i smeni ministra pravde Vladimira Leposavića, tvorca Zakona o slobodi veroispoveesti kojim im je pokopao sve nade i želje da će kadrirati u SPC i Mitropoliji crnogorsko-primorskoj i upravljati njenim svetinjama.

ТРАГИКОМИЧНА ПОРУКА ПОСЛАНИКА ДПС: Чували смо образ Црне Горе!

Foto: Arhiva

- Mi smo danas došli da glasamo da bismo sačuvali obraz Crne Gore pred demokratskim svetom, rekao je portparol poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić, koji je istakao da pokušavaju ''da spreče sunovrat Crne Gore''.


Činjenica da su samo četiri poslanika većine glasala za smenu Leposavića znači da nema nova vlast ujednačen odnos prema evropskim obavezama. Ništa kao pitanje Srebrenice nije otkrilo ko je gde. U Crnoj Gori nakon poslednjih događaja potrebno je jasnije definisati evropsku agendu.

DPS je spremna da bude partner na evropskoj platformi, kazao je Nikolić, nudeći DPS verovatno premijeru Krivokapiću, jer su Demokrate do sada dva puta glatko odbile njegovu i ponudu funkcionera DPS Branimira Gvozednovića za ''saradnjom''...

                       

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri