MEDOJEVIĆ O ISTRAZI SMRTI ELEZOVIĆA: Ako ubistvo šefa policije proglase samoubistvom - dokaz da mafija vlada Crnom Gorom

M. S.

16. 06. 2021. u 08:12

AKO se i ovo ubistvo policijskog funkcionera Rudolfa Elezovića iz Ulicinja, prikaže kao samoubistvo, to će biti još jedan u nizu očiglednih dokaza da državom, u suštini, vladaju šverceri droge i cigareta i da je njihova mreža saradnika u državnim organima toliko razgranata i moćna da sprečava bilo kakvu akciju države.

МЕДОЈЕВИЋ О ИСТРАЗИ СМРТИ ЕЛЕЗОВИЋА: Ако убиство шефа полиције прогласе самоубиством - доказ да мафија влада Црном Гором

Foto UL Info / Privatna arhiva

To je poruka da je mafija jača od države i da je Crna Gore njihova država.

Ovo je na svom fejsbuk-profilu napisao lider Pokreta za promene Nebojša Medojević, koji se nada da građanima postaje malo jasnija njegova ideja o uvođenju vanrednog stanja i radikalnim merama koje je potrebno preduzeti da bi se oslobodila država iz smrtonosnog zagrljaja organizovanog kriminala.

- Visoki policijski funkcioner je pronađen mrtav. U Crnoj Gori muk. Elezović nije bio obični policajac. Naprotiv - kaže Medojević. - On je jedno vreme obavljao funkciju rukovodioca Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja i svih vidova pograničnog i međunarodnog kriminala u Odeljenju granične policije Bar. U njegovoj nadležnosti su bili nadzor i kontrola prelaženja državne granice u Luci Bar, granični prelazi Sukobin i Bar, kao i cela državna granica na teritoriji opština Ulcinj i Bar. Da se ovo desilo u bilo kojoj demokratskoj i pravnoj državi, premijer bi u pratnji ministra unutrašnjih poslova i direktora policije otišao na lice mesta, posetio porodicu policijskog funkcioenra, održao press konferenciju i poručio da je ubistvo policijskog funkcionera, napad na državu i da će podići borbenu uzbunu i podići sve kapacitete policije koji će prevrnuti i zemlju i nebo da otkriju ko je nalogodavac, organizator i ubica Elezovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna